Close

TRAININGS ERVARINGEN

Na mijn lange carrière in de topsport help ik nu anderen met mijn ervaring en kennis om hun doelstellingen te bereiken. Naast voetbaltraining geef ik onder andere ook bootcamps, padstraining en circuittraining.

Enkele aspecten waar in mijn trainingen aan gewerkt wordt zijn balans, conditie, kracht en coördinatie. 

Mijn klantenkring is zeer gevarieerd, zo train ik tieners waar we een goede basis voor de toekomst leggen, volwassenen die in hun drukke leven optimaal willen trainen maar ook 60+ers die fit willen blijven. 

review_cospt1

“De trainingen die ik krijg zijn hele goeie trainingen die mij helpen om beter te worden. De trainingen zijn zo ingesteld dat het mijn explosiviteit en snelheid beter maakt en daarin stappen maak. Ik leer van deze trainingen en van Nick dat je altijd te maken hebt met vallen en weer opstaan. Nooit opgeven en blijven knokken. Ik merk dat ik sneller ben geworden en conditioneel ook sterker.”

– Arash Latifi, LVV Lugdunum 1

brian

“Voor zowel mijn boks-wedstrijd, alsmede mijn braziliaans jiu jitsu-wedstrijd, heb ik meerdere sessies bij CosPT gehad. Ik ben erg blij en zeer tevreden met de resultaten van deze sessies.

Nick is een professional. In elk stadium van ons contact en tijdens onze sessies, was dat merkbaar. Nick hield rekening met mijn fysieke mogelijkheden, pushte mij daar waar nodig, coachte mij vanaf begin tot einde training en gaf mij tips en tricks die ik tot op de dag van vandaag nog steeds toepas in mijn dagelijkse leven.

Nick heeft mij niet zomaar getraind. Nick heeft me een nieuw inzicht qua lifestyle gegeven. En daar ben ik hem erg dankbaar voor.

Nick, bedankt voor het realiseren van mijn doelen, man!!!”

– Brian Ruben, bokser en Braziliaans Jiu Jitsuka

review_cospt3

“Tijdens mijn zomerstop ben ik door blijven trainen bij CosPT. Fit worden was mijn doel en dat is gelukt door de leuke variërende trainingen van Nick!”

– Zakaria Amallah, ADO Den Haag onder 16

rene2

“Wie wil dat nou niet? Buiten trainen o.l.v. personal trainer Nick? Met plezier bewegen. Goede uitleg van de techniek van de beweging. Nog een keer, als dat nodig is. Doelen stellen, vorderingen maken, bewegingen op maat. Tempo van een 60jarige weer eens opvoeren, vastgeroeste hersencellen los peuteren.

En dat allemaal in 60 minuten in de buitenlucht. Even focussen op heel andere dingen. Volledig opgefrist ga je weer naar huis.

Als je het jezelf kan en wilt gunnen….doen!”

– Renée Huijgen- Verhoeff 

luca1

“De 1op1(voetbal) trainingen met Nick zijn een hele goede aanvulling op de clubtrainingen. Op deze manier kan je alles doelgericht aanpakken! Groot voordeel natuurlijk is dat Nick weet wat er voor nodig is om “iets” te bereiken in de sport. Ik kan het iedereen die een persoonlijke aanpak zoekt aanbevelen.”

– Peter Ofwegen, vader van Luca Ofwegen, Alphense Boys

jelmer

“Na 5 jaren niet gevoetbald en überhaupt weinig gesport te hebben, ben ik op zoek gegaan naar een personal trainer om onder goede begeleiding weer fit te worden. Doelen: conditie op peil brengen en weer balgevoel op doen. Blij verrast was ik dan ook toen ik tijdens mijn zoektocht op de site van Nick terecht kwam. Een goed onderlegde personal trainer uit de regio die kan helpen bij een goede fysieke basis. Door zijn brede ervaring is Nick in staat om trainingen goed op te bouwen, grenzen op te zoeken en diversiteit in de oefeningen aan te brengen. Naast de trainingen geeft Nick ook advies op het gebied van voeding en oefeningen die je gemakkelijk zelf thuis kunt uitvoeren. Al na enkele trainingen heb ik profijt van de begeleiding van Nick en vertaalt zich dat in gewichtsverlies, een fitter lijf en een betere conditie. Voor mensen die onder goede begeleiding fit(ter) willen worden, kan ik de trainingen en de begeleiding van Nick dan ook zeer aanbevelen, een sociale vent met een aanstekelijke drive!”

– Jelmer Schenkel

voetbaltraining_ex-profvoetballer
alphenaandenrijn_voetbaltrainer
personal_voetbaltraining_zuidholland
personal trainer topsporter alphen aan den rijn

VRAAG NU EEN PROEFTRAINING AAN

Een proeftraining is gratis en geheel vrijblijvend. De proeftraining duurt een uur en vindt plaats in Alphen aan den Rijn.

* verplichte velden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met onze privacybeleid. Jouw gegevens worden niet gedeeld met een derde partij. De link naar onze privacybeleid is te vinden in de footer.

KvK: 68716354 | BTW: NL182882159B02 | PRIVACYBELEID EN ALGEMENE VOORWAARDEN