Close

VOETBALTRAINING

PERSONAL VOETBAL TRAINING VAN EEN EX-PROFVOETBALLER

DE TRAININGEN

Bij CosPT zijn de voetbaltrainingen zeer gevarieerd en komen alle belangrijke aspecten van het hedendaagse voetbal aan bod. Alles in het teken om een complete voetballer te worden. Zo is de fysieke gesteldheid van een voetballer zeer belangrijk. Daarom wordt er veel aandacht besteed aan kracht en conditie. Andere punten die onderschat worden en in de trainingen voorkomen zijn balans en loopcoördinatie. Wanneer jij je lichaam onder controle hebt gaat alles zoveel beter en makkelijker. 

Verder staan de trainingen natuurlijk in het teken van voetballen, voetballen en voetballen! Er word getraind op onder andere techniek en balvaardigheid, pass en trapvormen, afwerken en partijen. Ook word er positiegericht getraind, zo zal een aanvaller meer trainen op acties maken en afwerken, terwijl een verdediger zal trainen op passing en 1 tegen 1 verdedigen bijvoorbeeld. Afhankelijk van wat jouw doelstellingen en verbeterpunten zijn zal er op het ene aspect meer getraind worden dan de ander. Mits daar behoefte aan is wordt er ook gesproken en uitleg gegeven over tactische en mentale onderdelen in het voetbal. 

Of je gewoon lekker bezig wil zijn of echt doelgericht, alles is mogelijk bij CosPT en bovenal staat plezier voorop. 

voetbaltraining_profvoetballer_zuidholland
VOOR ALLE LEEFTIJDEN EN NIVEAUS

De trainingen vinden plaats bij voetbalvereniging ARC in Alphen aan den Rijn (op locatie kan in overleg) en zijn er voor alle leeftijden en niveaus. CosPT is flexibel qua trainingstijden en -dagen. Het is mogelijk om individueel te trainen waarbij de volledige training op jou afgestemd is en waarbij je complete persoonlijke aandacht krijgt. Er wordt samen besproken waaraan gewerkt gaat worden en wat de doelstellingen zijn. Ook kan er samen met een vriend of vriendin getraind worden of in groepsverband. 

Neem contact op voor de mogelijkheden of vraag direct een proeftraining aan.

GRATIS PROEFTRAINING AANVRAGEN
WIE BEN IK

Ik ben Nick Coster, geboren in 1985 en kom uit Alphen aan den Rijn. Ik ben meer dan 15 jaar profvoetballer geweest en heb ruim 250 wedstrijden gespeeld in betaald voetbal. Ik ben begonnen bij Alphense Boys waarna ik achtereenvolgens voor ADO Den Haag, FC Dordrecht, FC Volendam en RKC Waalwijk gespeeld heb. Ik ben ook nog uitgekomen voor het Nederlands elftal onder 18 en 19. Naast mijn voetbalkwaliteiten stond ik bekend om mijn gedrevenheid, fitheid en kracht. In mijn carrière heb ik ook nog eens op meerdere posities gespeeld. Kortom een schat aan ervaring en kennis die ik graag op anderen wil overbrengen. 

TRAININGS ERVARINGEN

cospt_training_ervaringen_6

“Tijdens mijn zomerstop ben ik door blijven trainen bij CosPT. Fit worden was mijn doel en dat is gelukt door de leuke variërende trainingen van Nick!”

– Zakaria Amallah, ADO Den Haag onder 16

cospt_training_ervaringen_3

“De 1op1(voetbal) trainingen met Nick zijn een hele goede aanvulling op de clubtrainingen. Op deze manier kan je alles doelgericht aanpakken! Groot voordeel natuurlijk is dat Nick weet wat er voor nodig is om “iets” te bereiken in de sport. Ik kan het iedereen die een persoonlijke aanpak zoekt aanbevelen.”

– Peter Ofwegen, vader van Luca Ofwegen, Alphense Boys

“De trainingen die ik krijg zijn hele goeie trainingen die mij helpen om beter te worden. De trainingen zijn zo ingesteld dat het mijn explosiviteit en snelheid beter maakt en daarin stappen maak. Ik leer van deze trainingen en van Nick dat je altijd te maken hebt met vallen en weer opstaan. Nooit opgeven en blijven knokken. Ik merk dat ik sneller ben geworden en conditioneel ook sterker.”

– Arash Latifi, LVV Lugdunum 1

LEES MEER TRAININGS ERVARINGEN

VRAAG NU EEN PROEFTRAINING AAN

Een proeftraining is gratis en geheel vrijblijvend. De proeftraining duurt een uur en vindt plaats in Alphen aan den Rijn.

* verplichte velden

Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met onze privacybeleid. Jouw gegevens worden niet gedeeld met een derde partij. De link naar onze privacybeleid is te vinden in de footer.

KvK: 68716354 | BTW: NL182882159B02 | PRIVACYBELEID EN ALGEMENE VOORWAARDEN